Gumeni podovi | Gumene ploče i podloge | Pejkom | Gumene podloge za dečija igrališta

English

Branka Krsmanovića 6

11000 Beograd, Srbija

Gumene podloge za dečija igrališta

Gumene podloge za dečija igrališta

Gumene ploče za dečija igrališta odlikuju se visokom elastičnošću i sposobnošću apsorpcije udarca, te znatno štite od ozleda prilikom padova. To doprinosi visokom stepenu sigurnosti na dečijim igralištima, naročito kod dečijih tobogana, ljuljaški, penjalica i sl.
Gumene podloge se prave od gumenog granulata i poliuretana, otporne su na UV zračenje, postojane su na sve vremenske prilike i nisu lako zapaljive tako da ispunjavaju standarde bezbednosti. Ugrađuju se na predhodno pripremljenu podlogu koja moze biti betonska, asvaltna ili  u slučajevima kad se radi o debljini gumenih ploča većih od 40mm, može da se  koristi i dobro sabijen tucanik - drobljeni kamen.
Prave se u različitim oblicima, bojama i debljinama počevši od 30 mm, pa sve do debljine od 90mm. Svi pejkomovi proizvodi poseduju TUV sertifikate izdate od strane TUV Rheinland instituta i zadooljavaju EN 1176/1:2008 i EN 1177:2008 standarde.

     Naše podloge se nalaze po mnogim gradskim parkovima,školama,vrtićima i igralištima za decu, širom Srbije,Crne Gore,Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Tehnička specifikacija

Tehnički podaci:

Tehnički list

Tehnički list za gumena dečija igrališta

pdf

Proizvodi