Gumeni podovi | Gumene ploče i podloge | Pejkom | O nama

English

Branka Krsmanovića 6

11000 Beograd, Srbija

O nama

Gumeni podovi | O nama

Kompanija Pejkom d.o.o. osnovana je 1996. godine. Osnovna delatnost kompanije Pejkom je instalacija i ugradnja rezličitih vrsta sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene, kao i kompletno opremanje sportskih terena sa pratećom opremom. Izuzetno smo ponosni što smo kompanija koja je do sada postavila najveći broj terena za mali fudbal i tenis, prekrivenih veštačkom travom.

Kompanija Pejkom se bavi i postavljanjem dečijih igrališta i igraonica, proizvodi i instalira gumene podloge za iste. Gumeni podovi za dečija igrališta i teretane na otvorenom, gumene ploče za fitnes centre i bazene, poseduju sve neophodne međunarodne sertifikate a ispunjavaju najstrožije kriterijume po pitanju bezbednosti. Gumene podloge upotrebljavaju se i za oblaganje terasa, dvorišnih površina, pločnika, u razlicitim proizvodima za vrt i domacinstvo. Podovi obloženi gumenim podlogama puno su topliji i u garažama i radionicama.

Pejkom je zastupnik nemačke kompanije Polytan na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine. Postavljeni tereni sa veštačkom travom kao i atletske staze na svim kontinentima govore o kvalitetu podloga koje postavljamo i snazi firme koju ponosno zastupamo. Veštačka trava koju prodajemo posede sve sertifikate FIFE i UEFE (uključujući i najnovije FIFA 2 sertifikat); atletske podloge poseduju sertifikate svetske atletske asocijacije IAAF, Evropske kuće košarke FIBA, sertifikat Evropske asocijacije za hokej na travi kao i najnoviji sertifikat za veštačku travu namenjenoj američkom fudbalu (International Rugby Board IRB).